19 de juny de 2024

om  cada any, l’INS BAIX CAMP realitza diverses actuacions simbòliques per celebrar la jornada del 25N. Moltes gràcies a tot el professorat participant i en especial a la nostra companya Rosa Pujol, la nostra coordinadora de coeducació. A continuació teniu un breu resum de les activitats realitzades

1. L’alumnat de 4t ESO E, ha participat amb la decoració artística. Ha elaborat un mural contra la violència de gènere, i també ha decorat les escales amb frases i eslògans sobre el 25N

2. Tot l’alumnat de 2n d’ESO també ha participat amb la decoració artística, elaborant un mural per cada classe sobre la violència masclista.

3. Concurs d’Instagram 25N amb una imatge reivindicativa.

4. El departament de comercial ha decorat l’aparador del centre amb referència al 25N

5. Les referents d’igualtat proposaran una activitat participativa pel 25N

6. El professorat que vulgui, pot vestir amb tons negres el proper dijous 25N per reivindicar la violència de gènere, i també per reivindicar les últimes morts d’infants a mans dels seus progenitors. A la sala de professorat hi haurà llaços de color lila pel personal del centre per posar-lo durant el dijous 25.

7. Els cicles formatius poden realitzar la sessió de tutoria preparada pel 25N i animar a l’alumnat a participar al concurs d’Instagram.

8. La biblioteca té un raconet LILA amb llibres d’igualtat, que es pot visitar els dijous per la tarda.

9. Aquesta setmana l’Ajuntament ha fet entrega a l’Institut Baix Camp del Segell de la Xarxa de Centres per la Igualtat.

Premsa: Reus DigitalCanal ReusLa Guia de Reus (Entrega Segell per la igualtat), Canal Reus (activitats 25N)

Clica l’imatge per accedir a la galeria de fotografies