19 de juny de 2024
ActualitatCICLES FORMATIUS

Alumnat de l’INS Baix Camp premiat amb 3 medalles Catskills de Formació Professional

El dia 23 de novembre es va fer entrega de les medalles als guanyadors del campionat Catskills 2021, en un acte emotiu a l’Hotel Exe del Campus de Bellaterra de Barcelona, que va contar amb la presència del M.H. Conseller d’Educació, Josep González Cambray i el director general de la Formació Professional, Àngel L Miguel Rodríguez, entre altres autoritats.
Al concurs Catskills, també conegut com a olimpíades d’FP, l’alumnat ha de demostrar les seves habilitats i professionalitat durant la realització de tasques/proves pròpies pel seu ofici, inspirades en la competició internacional WorldSkills Competition, amb l’ajuda dels entrenadors, que motiven i perfeccionen les tècniques procedimentals als competidors.
L’institut Baix Camp ha aconseguit 3 medalles: una medalla d’or pel Roger Antolin a l’skill ofimàtica i finances, i dues medalles de plata, per l’Adrian Pobo i la Noelia Fuentes, a l’skill suport de xarxes i cures auxiliars d’infermeria, respectivament.
El professorat del centre aposta per aquest projecte, ja que motiva a l’alumnat i, a través d’un concurs, s’apliquen i es treballen la majoria de les competències del cicle.