13 d'abril de 2024

Des de l’Optativa Projectes Globalitzadors l’alumnat i el professorat que cursa aquesta matèria ha impulsat el projecte Reus és forma. L’objectiu principal és apropar els estudiants de l’Institut Baix Camp a la seva ciutat, conèixer els espais i les activitats que Reus els ofereix. A partir d’aquesta idea sorgeixen 7 línies temàtiques, 7 recorreguts que conformen un mapa molt complet de la ciutat. Són les següents: Reus és música i dansa, Reus és cultura, Reus és lectura, Reus és turisme, Reus és salut, Reus és solidaritat i Reus és esport. 

Per cadascuna d’aquestes línies comptem amb l’ajuda, l’acompanyament i el suport de més de 7 referents representants de cadascuna de les línies temàtiques. Després de la fase de diagnosi i la de sensibilització comença l’ACCIÓ! Alumnat, professorat i referents compartiran espais dins i fora de l’institut per crear projectes significatius i esperem que útils per a tota la comunitat educativa. 

Durant la setmana passada i aquesta setmana diversos equips de Projectes han conegut alguns dels seus referents de fora l’institut. Han visitat la Capsa Gaudí, la Biblioteca Xavier Amorós, han rebut xerrades de les línies temàtiques Reus és Música i Dansa i de Reus és Salut. Tots plegats hem après un munt de coses noves i l’alumnat ja té nous reptes amb els quals seguir treballant com fins ara! Moltes gràcies a tots els referents! 

Premsa: Reus Digital

Clica l’imatge per accedir a la galeria de fotografies