21 de juliol de 2024
ActualitatCICLES FORMATIUSESO

L’Ins Baix Camp celebra la Setmana de la Programació de la UE

La codeweek es duu a terme del 9 al 24 d’octubre de 2021. Alumnes de tercer d’ESO de l’Ins Baix Camp celebren la  Codeweek i se centren en el millor coneixement dels sensors que porten els portàtils i dispositius mòbils, per això des del departament de Tecnologia han preparat les següents activitats:

  • Programació un joc amb sensor de moviment: Taller on els alumnes de  tercer d’ESO programaran utilitzant la webcam del seu ordinador portàtil com a sensor de moviment.
  • Disseny i programació aplicacions que interaccionen amb els sensors del nostre dispositiu mòbil. Taller adreçat als alumnes de Robòtica de 4r d’ESO i de 1r de Batxillerat Tecnològic on els alumnes aprendran a crear aplicacions utilitzant la informació dels sensors dels seus dispositius. 

Els alumnes de segon del cicle d’SMX han desenvolupat un codi amb google APPS SCRIPTS que permet a partir d’una fulla de càlcul de GOOGLE SHEETS poder consultar la biblioteca de cancons d’ITUNES de manera interactiva a través de la seva API, un cop consultat el cantant, es baixen tots els seus àlbums, amb les seves caratules i cançons, i fins i tot poden escoltar directament les seves cançons mp3. @codeweekeu #insbaixcampCF #insbaixcampINFORMÀTICA

Més informació al blog de robòtica de l’IBC #Codeweek21 #STEAMCAT

Clica l’imatge per a accedir a la galeria de fotografies