21 de juliol de 2024
Actualitat

IV Jornades comercials Pere Martorell

L’INS Baix Camp celebra les quartes Jornades tècniques de Comerç i Màrqueting Pere Martorell 

El Regidor d’Empresa i Ocupació i Presidents de les principals entitats comercials de la ciutat duran a terme una taula rodona sobre els reptes i oportunitats al comerç de la ciutat.

El proper 7 de març engeguen les quartes Jornades tècniques de Comerç i Màrqueting Pere Martorell de l’INS Baix Camp i s’allargaran fins divendres 11. A la inauguració hi assistiran la Sra Rosa Carbonell, Coordinadora Territorial d’Ensenyaments Professionals dels Serveis Territorials de Tarragona, el Sr. Carles Prats, Regidor d’Empresa i Ocupació, el Sr. Daniel Recasens, Regidor de Cultura, Política i Educació i Josep Lluís, director de l’INS Baix Camp de Reus.

Posteriorment, es durà a terme una taula rodona anomenda el Comerç a Reus, reptes i oportunitats, que serà moderada pel Sr. Josep Baiges. Carles Prats Alonso, Regidor d’Empresa i Ocupació, Jordi Just i Miró, President de la Cambra de Comerç de Reus, Meritxell Barberà, Presidenta Unió de Botiguers de Reus i Jacint Pallejà Sedó, El Tomb de Reus debatran sobre les possibilitats del comerç a la ciutat de Reus. 

Durant els 5 dies de durada, es duran a terme tallers i xerrades sobre el comerç i l’emprenedoria al sector. Destaquen les xerrades d’Òscar Arias i Alejo xxx, de l’agència de comunicació Bemàrqueting, que ens parlarà de les noves tendències al sector, Irene Suau i Santi Ariste de ThikIT explicaran com funciona la investigació comercial i quines sortides té aquesta especialitat. Maria Arévalo ens parlarà de la comunicació de Port Aventura i la Dra Maria del Mar Pàmies de la URV farà una ponència sobre el màrqueting a l’actualitat, què fan les empreses per a que comprem els seus productes?. Des de la UOC ens parlaran de l’ús de les xarxes socials i les noves tecnologies per millorar el comerç local.

Tallers de consum i emprenedoria, gincames per les botigues de la ciutat i espais de debat completen una setmana plena d’activitats que giren al voltant del foment del comerç i el màrqueting a la ciutat de Reus i per extensió, a les comarques del voltant. 

Premsa: Indicador d’economia.