19 de juny de 2024
ActualitatCICLES FORMATIUS

La Fundació Coll-Urgellès lliura tres beques als millors expedients de les branques administrativa i comercial

Representants de la Fundació Coll-Urgellès van lliurar dimecres 28 setembre a les 17,15 h al Teatre de l’Institut Baix Camp tres beques als millors expedients acadèmics de l’alumnat dels CFGS d’Administració i Finances, Màrqueting i Publicitat i Assistència a la direcció de l’Institut Baix Camp, seguint la voluntat del seu fundador de fomentar els ensenyaments i estudis en els àmbits de l’economia i l’empresa. 

La Fundació Coll-Urgellès que té per objecte principal fomentar els ensenyaments i estudis en els àmbits de l’economia i l’empresa, va ser constituïda a Reus l’any 1988, amb la voluntat dels matrimoni Josep Coll i Joaquima Urgellès d’ajudar amb el seu capital a realitzar estudis de comerç als estudiants de la ciutat de Reus que no poguessin accedir a aquests per problemes econòmics.  En compliment d’aquest objectiu, la Fundació Coll-Urgellès ha atorgat tres premis, (un primer de 700 euros i 2 accèssits de 400 euros) als millors estudiants que el mes de juny van acabar en l’avaluació final ordinària els seus estudis de CFGS d’Administració i Finances, Màrqueting i Publicitat i Assistència a la direcció. 

Premsa: Diari de Tarragona

El primer premi és per a la Gisela Alsina Comamala de CFGS d’Administració i finances, amb una qualificació global de 9,62. El segon premi és per a l’Enola Marie Manoha Sánchez del CFGS de Màrqueting i publicitat amb una nota final de 8,96. El tercer premi és per a Kaoutar Derraz Talbioui, de CFGS Assistència a la direcci,amb un 8,56.  El premi és compatible amb qualsevol altre premi, beca o ajut a l’estudi. L’Institut Baix Camp agraeix la col·laboració de la Fundació Coll-Urgellès en el foment de l’educació de l’alumnat de formació professional de les branques d’administració i comerç i màrqueting. El representant de la Fundació ha comunicat que aquesta es dissoldrà enguany però tenen un compromís de seguir atorgant aquestes beques a les famílies d’administració i finances durant 10 anys més. Prèviament al lliurament dels premis es va dur a terme una conferència sobre la importància de la comunicació en la vida personal i professional de part del professor jubilat del centre, Pep Costa. Enhorabona a totes les premiades!