21 de juliol de 2024
ActualitatESO

CONFERÈNCIA DE LA UNIVERSITAT DE TORONTO AMB ESCOLES I INSTITUTS DE CATALUNYA

Aquest mes de maig, hi ha hagut una conferència sobre els objectius de desenvolupament sostenible amb els responsables de la investigació educativa i tecnològica de la Universitat de Toronto de Canadà on l’INS Baix Camp hi ha tingut un lloc rellevant. La senyora Marlene Scardamalia i el senyor Carl Bereiter han presidit la conferència i, a través del Col.legi de Doctors i Llicenciats de Barcelona, amb la senyora Mireia Muntané, ens hem trobat diferents escoles i instituts d’arreu de Catalunya per explicar la feina que fem enguany a les aules.

L’alumnat del nostre centre, des de l’any 2009, està col·laborant en el seu principal projecte metodològic de creació del coneixement, el KBIP (Knowledge Building International Project). Aquest projecte es basa en el sòcioconstructivisme per crear coneixement en els alumnes mitjançant la seva eina tecnològica, el KF (knowledge Forum).

Aquest curs, els i les alumnes de 4t ESO F estan duent a terme un projecte sobre els objectius de desenvolupament sostenible i treballen en concret, amb aquesta metodologia, l’objectiu de salut i benestar, fent incís en l’educació i la intel·ligència emocional.

El vídeo que els nostres alumnes han preparat per defensar la nostra feina és el següent:

KBIP INS BAIX CAMP 2020-21

KBIP CATALONIA 2020-21

Premsa: ReusDigital