21 de juliol de 2024
ActualitatCICLES FORMATIUS

180 alumnes de l’INS Baix Camp participen al Pla d’impuls de llengües estrangeres

L’Ins Baix Camp participa al Pla d’impuls de llengües estrangeres, projecte finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i per la Unió Europea Next Generation EU. Hi participen exactament 6 grups, 3 de Grau Mitjà i 3 de Grau Superior. Els grups de Grau Mitjà són Activitats Comercials, Farmàcia i Parafarmàcia i Sistemes Microinformàtics i Xarxes.  Pel que fa a Grau Superior, hi participen Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes perfil professional ciberseguretat, Assistència a la Direcció i Higiene Bucodental.

Dissabte 14 de gener, 20 alumnes d’Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes perfil professional ciberseguretat marxen a Malta per fer una estada formativa en llengua anglesa. La participació en aquest pla de l’impuls de les llengües. Inclou:

  • Un mòdul professional (curricular) realitzat en llengua estrangera
  • Inclusió del mòdul de llengua estrangera en tots els cicles. Si ja constava un mòdul de llengua estrangera en el currículum oficial del BOE s’afegeixen nous mòduls en anglès tècnic (p.ex: CFGM en Activitats Comercials i CFGS d’Assistència a la Direcció). 
  • Estades a l’estranger (en països de la UE) per l’alumnat, amb professorat acompanyant, i professorat per formar-se en llengua anglesa. Malta ha estat el destí triat per tots els grups d’alumnes. Alguns professors viatjaran aquest curs a Irlanda per millorar també les seves competències lingüístiques.
  • Matrícula per alumnat i professorat del grup per presentar-se a exàmens oficials de llengua estrangera.
  • Matrícula pel professorat per realització de cursos oficials de B2 i C1
  • Auxiliars de conversa a l’aula per atenció individualitzada de l’alumnat.
  • Auxiliars de conversa a l’aula per atenció individualitzada de l’alumnat.
L’alumnat d’ASIX a Malta

Premsa: Reus digital